GÅ MED I LADYLEGEND MEDIA OCH LÄR DIG ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT DIGITALISERA ELLER PAKETERA DINA TJÄNSTER ONLINE, ATTRAHERA RÄTT KUNDER & SKAPA EKONOMISK STABILITET, SAMT EXPANDERA ELLER GLOBALISERA DITT BOLAG TILL NÄSTA NIVÅ NU. 

"För 100 år sen tyckte kvinnor det var otänkbart att vara företagsledare för nästan ingen var det. Idag tycker många kvinnor att digitalisering och sökordsoptimering är svårt och att sociala medier är en djungel. Det står vi för att ändra på i vårt populära program Business Queen Academy."  -Benjamas Pluma, VD på Ladylegend Media. 
Ladylegend Media står för att utveckla fler kvinnor i teknisk kompetens och digital strategi, digital marknadsföring och digital produktutveckling, samt content marketing med video.  
LADYLEGEND MEDIA UTBILDAR FÖRETAG ATT I SINA FÖRETAG SKAPA:
 • EFFEKTIVA HEMSIDOR MED DIGITALA STRATEGIER. Hur du Bygger Ett Imponerade Personligt Varumärke & Varumärke Online genom grafisk design, copywriting, storytelling och content marketing på din hemsida och i sociala medier.
   
 • SYNLIGHET & SÖKOPTIMERING. Hur du skapar engagerande SEO på Google, Youtubevideos, Facebook Annonser, Content Marknadsföring, Kampanjvideos & Salesfunnels från dina sociala medier till din tjänst.
   
 • ONLINEKURSER. Hur du skapar Snygga Onlinekurser med landningssida, arbetsböcker, videos, inloggning och kursleverans.
   
 • DIGITAL MARKNADSFÖRING KAMPANJER. Hur du skapar Nätverk & Event Pipelines & Kampanjer med automatiserade inbjudningar via e-post eller SMS.
   
 • SOCIALA MEDIER KAMPANJER. Hur du Skapar förtroende hos de rätta människorna för att bygga en större medvetenhet om ditt varumärke och ditt företag.

“Du är här för att sticka ut så varför smälta in?”

LADYLEGEND MEDIA

MENTORSKAP I DIGITAL STRATEGI & SYNLIGHET ONLINE

“Den här generationen av kvinnor kan komma att bli de som förändrar världen till det bättre och jag har bestämt mig för att få det att hända."

- Benjamas Plumarpurn

 

Har du en fråga eller ämne som du vill höra mer om på min Youtubekanal, Facebooksida eller Podcast? Maila till support@ladylegendmedia.com

Benjamas Plumas mål är att göre dig till den kraftfulla ledaren som du kom hit till jorden för att vara. I sin show delar Benjamas och hennes gäster med sig av sina framgångar, misslyckanden, strategier, attityder, hopp och rädslor som har lett till att de blivit en bättre version av sig själva och uppgraderat sitt liv, sina företag och sina bidrag till andra människor. Bli stärkt, väx snabbare och skapa mer klarhet i vilket arv du lämnar efter dig till världen.

FRÅGA BENJAMAS

LADYLEGEND MEDIA AB, Visit us: Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm, Sweden. © All rights reserved.  Read our privacy- and integrity policy HERE.