Untitled design (4).png
Är det dags för momentum 2022?
 JUST NU!  Vill du få Benjamas & Katja som dina mentorer och lära dig att bli ekonomisk fri och bygga ett självgående miljonbolag?

Boka in en 45-60 BUSINESS QUEEN STRATEGISAMTAL med oss nedan.
ads-template-DJ.png
Skapa EKONOMISK FRIHET. Lär dig bygga och driva ett självgående miljonbolag på din passion och inre längtan 2022… även om du inte har någon tydlig produkt… eller vill satsa på att bygga en ny online business, nå ut till rätt målgrupp och bli mer köpvänlig och attraktiv online!!!

STEG 1. SE VIDEO.
Känner du igen dig i videon? Gå vidare till STEG 2.

STEG 2:  
Boka in din Business Queen Strategisamtal nedan.

Boka in ett personligt strategisamtal och gå igenom din business med våra ögon, oavsett hur lite eller hur mycket tid, timing och råd du har för att investera i vårt eller någon annans kurs eller mentorskapsprogram, samt affärsnätverk.

Oavsett vad, prova att boka in ett samtal och börja landa i mer klarhet och kraft runt dina businessbeslut 2022 ovan.

OM MENTORERNA SOM HJÄLPER DRIVNA KVINNOR ATT SKAPA EKONOMISK FRIHET & ETT SJÄLVGÅENDE MILJONBOLAG

Katja_Goeller-42.jpg
 • Katja Göller är dubbelexaminerat högskoleingenjör och kärnkraftsingenjör från Tyskland och Sverige.
   
 • Katja Göller gick från anställd konsult till entreprenör  och miljonbolag i en helt annorlunda bransch där de flesta har svårt att försörja sig på sitt företag.
   
 • Katja Göller har planerat sin ekonomi som gör att hon inte behöver vara stressad medan hon bygger sitt företag.
   
 • Katja Göller är författare till boken "Lyssna på dina idéer. Förverkliga dina idéer."
   
 • Katja Göller är född och uppvuxen i Östtyskland där livsvägen var ganska så förutbestämd och inskränkande och står just därför, för att lära kvinnor att styra sina liv med stärkta förmågor för att inte behöva ångra något i livet.
   
 • Katja Göller tror på att Entreprenörskap är vägen att hitta till sin kärna för  att blomma ut i sin fulla styrka och kunna försörja sig på det.
 • Benjamas Pluma är både mamma och entreprenör med ADHD och hjälper multipassionerade kvinnor att fokusera och bygga personliga varumärken som lämnar avtryck, samt bygga snygga pengamaskiner som resulterar i ekonomisk frihet.
   
 • Benjamas Pluma lyckades bygga miljonbolaget Ladylegend Media AB på 1,5 år utan lån, nätverk eller erfarenhet av B2B branschen, bara genom att följa sin inre längtan, nyfikenhet, kunskapstörst och efterfrågan på marknadsplatsen.
   
 • Benjamas Pluma är utbildad lärare med masterexamen i litteratur och filosofi från Stockholms Universitetet.
   
 • Det har skrivits om Benjamas Pluma & Ladylegend Media i Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet.
   
 • Ladylegend Media By Benjamas Pluma har idag 60.000 följare på Facebook & 6.000 följare på Instagram.
   
 • Benjamas Pluma kommer från väldigt fattiga förhållanden själv och står just därför för att lära kvinnor, oavsett deras bakgrund - att bli ekonomisk fria genom entreprenörskap och personligt varumärkesbyggande online.
   
 • Hon är författare till boken "Infinity Products. Infinity Business."
Ladylegend Media-Benjamas.jpg
3.png

VAD SäGER VÅRA "MENTEES"?

xShayFoto_20190330_DSC_3289_edited.jpg

“Benjamas har tagit det stora konceptet ONLINE MARKNADSFÖRING och gjort det till små MUMSBITAR, som gör att du enkelt kan komma igång och börja bygga utan att göra det krångligt.”

Charlotte - Expert & FörfattareKajsa - Fastighetsinvesterare

Kajsa_Sihlén_Blog.jpg
image.png
image%20(4)_edited.jpg

“Jag har varit företagare och coach i 20 år och har blivit utbränd 3 gånger. Efter min tredje utbrändhet träffade jag Benjamas och vi KICKADE IGÅNG MIN BUSINESS REJÄLT. Tack Benjamas - för den här kicken. Nu är min business igång igen!”

Anna - Coach & Förändringsledare

“Följ bara Benjamas steg för steg - gör exakt såsom hon säger, så kommer du att få upp din onlinekurs och allt annat på sociala medier RIKTIGT SNYGGT, STRUKTURERAT & KÖPVÄNLIGT.”

Lili - Föreläsare & Mental Tränare

image%20(5)_edited.jpg
Boka in ett personligt strategisamtal och gå igenom din business med våra ögon, oavsett hur lite eller hur mycket tid, timing och råd du har för att investera i vårt eller någon annans kurs eller mentorskapsprogram, samt affärsnätverk.

Oavsett vad, prova att boka in ett samtal och börja landa i mer klarhet och kraft runt dina businessbeslut 2022 ovan.